Schade

De afdeling Schade behandelt bijna alle schades die je maar kunt bedenken. Van een autoruitschade tot een bedrijfsaansprakelijkheidsclaim en alles daar tussenin. Wij kunnen onze klanten gelijk verder helpen wanneer het er echt op aankomt. Ook bieden we vaak een luisterend oor waardoor je interessante inkijkjes krijgt bij anderen achter de voordeur. Dit vertrouwen verdienen we natuurlijk. Aan ons de taak om goed te luisteren, alles in begrijpelijke taal uit te leggen en onze schadedossiers in één keer goed te behandelen.  

Hier werken echte “vakidioten”. Mensen met een mateloze interesse in wet- en regelgeving en daarnaast een hele praktische instelling. Op onze afdeling is het belangrijk dat we onze kennis met elkaar delen; voor een interessante discussie over aansprakelijkheid moet je echt bij ons zijn.

Op deze afdeling worden de beloften waargemaakt en doen we er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en verder te helpen wanneer datgene gebeurt waar niemand op zit te wachten: schade.  

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Lienke Wolters
Human Resources
hrm@heilbron.nl

Mandaat

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

hrm@heilbron.nl
0314-37 32 60