Leren & studeren

Jongeren zijn de toekomst!

Ben jij (onlangs) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Bij ons kan je werken en studeren tegelijk! Wij staan al jaren voor kennis en kwaliteit. Door de combinatie van werken en studeren krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verzekeringsbranche. Natuurlijk kan je doorgroeien binnen onze organisatie.

Hoe ziet dit traject eruit?

Je start als Junior acceptant of Junior schadebehandelaar en je wordt intern opgeleid tot een volwaardig Acceptant of Schadebehandelaar. Je zal starten met verschillende verzekeringsopleidingen, zogenoemde Wft’s. Mocht je nog geen Wft’s in het bezit hebben dan zal je de eerste twee maanden hiermee starten. Afhankelijk van de functie wordt bekeken welke Wft’s hierbij aansluiten. De opleidingskosten komen voor onze rekening en je hebt één keer per week een zelfstudiedag zodat je jezelf goed kan blijven richten op de studie en jouw ontwikkeling. Tegenover het succesvol afronden van de Wft’s staat een financiële beloning. Ook leer je in de eerste twee maanden goed te organisatie kennen en leren wij jou met onze systemen te werken.

Na deze twee maanden ga je fulltime aan de slag om werkervaring op te doen. De werkzaamheden worden elke keer uitgebreid naarmate jouw ontwikkeling. Diverse collega’s geven jouw persoonlijke begeleiding waardoor je echt op de functie-inhoud wordt getraind.

Tijdens dit traject kan je op verschillende afdelingen een kijkje in de keuken nemen. Hierdoor ervaar je alle facetten van verzekeren. Zo stomen wij je klaar tot een echte professional!

Ben je benieuwd wat een Acceptant of Schadebehandelaar op een dag allemaal doet? Lees dan snel meer over onze afdelingen.

Sharon Raben, Administratief Medewerker

''Tijdens mijn opleiding bedrijfseconomie heb ik de benodigde Wft diploma's behaald. Hoewel ik  verder nog geen verzekeringskennis en ervaring had, kreeg ik bij Mandaat de kans om voor mijn studie een afstudeeronderzoek uit te voeren. Daarnaast was dit een mooie kans om weer nieuwe kennis en ervaring op te doen. De combinatie van studeren en werken is soms wel zwaar, maar dankzij mijn collega's die de tijd nemen om mij te ondersteunen, gaat het me goed af. In principe staat iedereen voor je klaar om je te helpen en om uitleg te geven over alles uit de verzekeringswereld. Het werken bij Mandaat is dan ook goed te combineren met een studie en ik kijk uit naar de volgende stap!''

Heb je vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Joëlle Ditters, medewerker recruitment, op het telefoonnummer 06 – 518 860 41 of stuur een e-mail naar recruitment@alpinagroup.com.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Mandaat

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

recruitment@alpinagroup.com
06 – 518 860 41