Leren & studeren

Jongeren zijn de toekomst!

Ben jij (onlangs) afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Bij ons kan je werken en studeren tegelijk! Wij staan al jaren voor kennis en kwaliteit. Door de combinatie van werken en studeren krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en werkervaring op te doen in de verzekeringsbranche. Natuurlijk kan je doorgroeien binnen onze organisatie.

Hoe ziet dit traject eruit?

Je start als Junior acceptant of Junior schadebehandelaar en je wordt intern opgeleid tot een volwaardig Acceptant of Schadebehandelaar. Je zal starten met verschillende verzekeringsopleidingen, zogenoemde Wft’s. Mocht je nog geen Wft’s in het bezit hebben dan zal je de eerste twee maanden hiermee starten. Afhankelijk van de functie wordt bekeken welke Wft’s hierbij aansluiten. De opleidingskosten komen voor onze rekening en je hebt één keer per week een zelfstudiedag zodat je jezelf goed kan blijven richten op de studie en jouw ontwikkeling. Tegenover het succesvol afronden van de Wft’s staat een financiële beloning. Ook leer je in de eerste twee maanden goed te organisatie kennen en leren wij jou met onze systemen te werken.

Na deze twee maanden ga je fulltime aan de slag om werkervaring op te doen. De werkzaamheden worden elke keer uitgebreid naarmate jouw ontwikkeling. Diverse collega’s geven jouw persoonlijke begeleiding waardoor je echt op de functie-inhoud wordt getraind.

Tijdens dit traject kan je op verschillende afdelingen een kijkje in de keuken nemen. Hierdoor ervaar je alle facetten van verzekeren. Zo stomen wij je klaar tot een echte professional!

Ben je benieuwd wat een Acceptant of Schadebehandelaar op een dag allemaal doet? Lees dan snel meer over onze afdelingen.

Robin Rietman, Junior Acceptant Particulier

''Afgestudeerd als sportmanager en zonder verzekeringskennis ging ik de uitdaging bij Mandaat aan. Na een half jaar draai ik volledig mee op de afdeling! Dat ik nu al volledig meedraai, is vooral te danken aan de actieve begeleiding van mijn buddy de eerste twee maanden en de tijd die mijn collega’s nemen om mij uitleg te geven over alles uit de verzekeringswereld. Het juniortraject combineer ik met het beoefenen van topsport (atletiek). Op mijn afdeling word ik hierin volledig ondersteund. Topsport is goed te combineren bij deze werkgever!''

Robin Rietman

Heb je vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lienke Wolters, Human Resources, op het telefoonnummer 0314-373280 of stuur een e-mail naar hrm@sucsezgroep.nl

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Lienke Wolters
Human Resources
hrm@heilbron.nl

Mandaat

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

hrm@heilbron.nl
0314-37 32 60