Acceptatie particuliere en zakelijke schadeverzekeringen

Als gevolmachtigd agent zijn wij het gezicht van de verzekeringsmaatschappijen. Wij accepteren nieuwe aanvragen op het gebied van particuliere en zakelijke verzekeringen en bevinden ons constant in ‘het grijze gebied’. Het spanningsveld om namens maatschappij te werken én mee te denken met de adviseurs vinden wij fantastisch. De ene dag ben je veel aan het sparren met tussenpersonen, de andere dag ben je vooral nieuwe particuliere of zakelijke verzekeringen aan het beoordelen en accepteren. Uiteraard komt het voor dat er wel eens een risico buiten ons kader valt.

Doordat wij onze tussenpersonen goed kennen, kunnen wij hierbij het verschil maken door de verzekeraar te overtuigen met goede argumenten. Het meedenken met de tussenpersoon én daarbij de belangen van de verzekeraar niet uit het oog verliezen maakt ons werk zo afwisselend en uitdagend, tenslotte is geen risico hetzelfde!

Het particuliere team van rondom 20 mensen bestaat uit jonge honden vanaf een jaar of 20, maar ook uit de ervaren talenten die onwijs veel kennis hebben. Dit geeft verrassende wendingen aan beslissingen die genomen worden en de doelen die wij onszelf stellen. De energie en het enthousiasme waarmee wij werken is uniek. Er heerst een drive om onszelf steeds te verbeteren op gebied van efficiëntie en expertise, maar een potje tafeltennis of de vrijdagmiddag borrel maakt het allemaal informeel en brengt sfeer waardoor je een speciale band opbouwt onderling.

Het zakelijke team bestaat uit een mooie mix van jong en oud, beginnende en ervaren medewerkers, commercieel of juist productinhouding gericht. Dan hebben we het nog niet gehad over de diversiteit aan persoonlijkheden. Iedereen zet zijn beste beentje voor, vaak gepaard met veel humor maar serieus op zijn tijd. We weten wanneer we onze schouders eronder moeten zetten!

Hoe cliché het ook klinkt: bij Mandaat is er ruimte om te groeien. Heb je een creatief brein? Dan wordt er naar je geluisterd en meegedacht. Wil je een kijkje nemen in de keuken van een andere verzekeringstak? Dan zijn er mogelijkheden om een exchange te realiseren van een paar weken, bijvoorbeeld op de afdeling Schade of Inkomen. Bij Mandaat wordt er met je meegedacht aan een ontwikkelingsplan en kunnen Wft diploma’s snel behaald worden.

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Lienke Wolters
Human Resources
hrm@heilbron.nl

Mandaat

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

hrm@heilbron.nl
0314-37 32 60