Acceptatie inkomensverzekeringen

Wij zijn verantwoordelijk voor het hele volmacht traject op het gebied van Inkomensverzekeringen. Dit betekent van offertes tot acceptatie van de aanvraag van de diverse inkomensverzekeringen en van UBO-controle tot naverrekeningen. Een zeer uitgebreid takenpakket dat de werkzaamheden daarom ook uitdagend, afwisselend en leuk maken.

Wij hebben veelvuldig contact met de adviseurs en niet zozeer met de uiteindelijke verzekerden. Wij zorgen voor de verbinding tussen de verzekeringsmaatschappijen en de adviseurs, een spil in het web. Geen dag is hetzelfde. De ontwikkelingen op inkomensgebied zijn continu in beweging waardoor je nooit bent uitgeleerd en uitgewerkt.

Het team bestaat uit jonge, energieke en enthousiaste medewerkers. Wij weten wanneer het tijd is voor een grapje en wanneer het tijd is om met z’n allen de schouders er goed onder te zetten om de doelen te halen. Een hecht team die voor elkaar klaar staat en voor elkaar op komt. Een juiste mix van persoonlijkheden. En vergeet niet, de mogelijkheid om op twee locaties in Nederland te werken, Doetinchem en Leusden.

Binnen de organisatie is er veel ruimte om jezelf te ontwikkelen in de richting die je zelf wilt. Wil je meekijken op andere afdelingen binnen Mandaat Assuradeuren, dan is dit zeker geen probleem!

Meer weten?
Meer weten?

Twijfel je nog of wij iets voor elkaar kunnen betekenen of heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag met jou in contact!

Lienke Wolters
Human Resources
hrm@heilbron.nl

Mandaat

Edisonstraat 92
7006 RE Doetinchem

hrm@heilbron.nl
0314-37 32 60